header

header

söndag 16 november 2014

Några korta nyheter

16 dagar sedan jag skrev på bloggen senast - 16 dagar! Det är mitt längsta uppehåll sedan jag började blogga. Jag var tvungen att ta en paus och fokusera på andra saker ett tag. Det här är min hobby, det ska kännas roligt att skriva - inte som ett måste. Tyvärr började bloggen kännas som en börda och då bestämde jag mig för att ta ett uppehåll. Det har gett precis den verkan som jag önskade. För ett par dagar sedan märkte jag hur jag började längta tillbaka till bloggen så nu gör jag ett försök att skriva igen.

Vad har jag då gjort när jag inte bloggat? Jo, jag har börjat Yoga igen. Hittade en fantastisk kanal på Youtube som jag verkligen kan rekommendera - Yoga with Adriene Tar fram mattan en gång om dagen och kör ett pass, fantastiskt skönt!

Har också blivit mycket nyfiken på detta med Rawfood och hur vi kan äta oss hälsosamma. Två böcker jag planerar att införskaffa är Kickstarta med superfoods av Erica Palmcrantz Aziz och Eat Clean av Kristina Andersson.

Jag har såklart läst och lyssnat på böcker också. Det har än så länge inte börjat kännas som en börda. Det är mer en nödvändighet för att jag överhuvudtaget ska fungera som människa...

Lyckades för ett par veckor sedan för en gångs skull tajma in en jobbresa till Stockholm med ett literärt evenemang! Var på releasefest för tidskriften Grantas spöknummer. Jonas Karlsson, Johanna Koljonen och Åsa Lindeborg var där och läste högt. Det var kul! Köpte tidsskriften, men har inte läst den ännu.

Jag har läst en hel del böcker som jag inte bloggat om och tänkte att jag skulle skriva några minirecensioner - de kommer imorgon! Det är ett löfte:)

4 kommentarer:

Linnea sa...

Välkommen tillbaka! :)

Eli sa...

Välkommen tillbaka! En borde ju ta en paus när det börjar kännas jobbigt... Du inspirerade mig faktiskt, inte till att ta en paus men att bara "göra mig av med" alla böcker jag ännu inte recenserat i små mikrorecensioner, gillar inte att det hängande över mig. Blir ju lätt jobbigt istället för kul då, precis som du säger.

...med näsan i en bok... sa...

Tack Linnea!

Eli - kul att inspirera:)

Lingonhjärta sa...

Åh pauser får man ta hur mycket man vill när det är en hobby. Det är ju det som är så bra med det :) Själv skriver jag väldigt sporadiskt för tillfället men lusten finns i alla fall :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...