header

header

tisdag 21 maj 2019

Blott en begravning - Ewa Klingberg

Blott en begravning är den andra boken om begravningsbyrån Tranan. Den första boken utkom i mars - den har jag skrivit om här. Två böcker till är på gång, en i juni och en i augusti.

Handling (förlagets text):
När hösten infinner sig börjar Sandra så smått komma tillrätta med sitt nya liv i Tranås. Tranan får i uppdrag att sköta en stor begravning och Sandra känner att hon kan lägga de ekonomiska bekymren åt sidan och i stället fokusera på försäljning av byrån. Hon ser framför sig hur hon om kvällarna ska krypa upp i fåtöljen med en kopp te och en god bok medan höstvindarna viner utanför knuten.

Men när det visar sig att den avlidne är en välkänd toppolitiker och familjens överhuvud tvingas hon tänka om, särskilt nu när deras skicklige begravningsentreprenör, Christoffer, har länat byrån. Samtidigt blir konkurrensen från den nyöppnade begravningsbyrån allt tuffare trots Tranans goda inkomster räcker pengarna inte till.

När Sandra begår ett misstag som är oförlåtligt i den här branschen ser der riktigt illa ut för byrån. Med all sin kraft måste hon försöka bygga upp företagetsrenommé på nytt och minimera felstegen i framtiden.

Mitt omdöme:
Förvecklingarna fortsätter i Tranås, vissa frågetecken rätas ut och andra tillkommer. Sandra blir motvilligt (eller kanske inte helt och hållet motvilligt) allt mer insyltad i Tranans verksamhet. Hon som bara skulle hjälpa till att städa upp lite håller nu på att utvekla och modernisera den. Vissa kärleksbekymmer har hon också. Jag menar, vad är en feelgood om den inte innehåller lite av den varan..?

Det här är lättsam och rolig feelgood. Perfekt att ha i örat när man pysslar på hemma eller i trädgården eller att läsa på stranden eller i hängmattan i sommar. Klingberg fortsätter att leverera.

Boken ges ut av Historiska Media och kan köpas på Adlibris och Bokus.
1 kommentar:

Viola Gonçalo sa...

Hej jag heter Viola Gonçalo. Jag kommer från Trondheim, men jag flyttade till Waterton Lakes National Park i Kanada med min man. orden kan inte förklara hur upphetsad jag är nu, tack vare Drigbinovia för att ha fixat mitt brutna äktenskap, lämnade min man mig och våra barn till en annan kvinna. Vi var gifta i sju år och under vårt äktenskap hade vi en hård kamp, ​​en trogen morgon berättade för mig att jag vill ha en skilsmässa med mig, så jag försöker mitt bästa för honom men han är att jag inte vill se att jag bor i Australien nu med en annan kvinna. och han gjorde alla meddelanden ogiltiga. Jag lärde mig att mitt liv var slut och mina barn såg aldrig sin far igen. Jag försökte vara stark för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta. Jag var säker i sju år eftersom jag verkligen älskade honom. Och jag tänker på honom varje dag och natt, och jag skulle vilja få honom tillbaka i mitt liv. Jag gick bokstavligen galen och behövde gudomligt ingripande. Jag har sagt alla mina problem till mina vänner som har liknande utmaningar i sitt gifta liv. Men hon tog mig till en mycket kraftfull man som heter DrIgbinovia. Hon sa att han var den enda anledningen till att hon var lycklig, så jag bestämde mig för att få honom att prova att jag gjorde en massage till sitt WhatsApp nummer på +2348144480786 eller du kan också maila honom på doctorigbinovia93@gmail.com då gjorde han kärlek stava för mig, till mina grejer överraskade, min man ringde mig för första gången under de senaste veckorna. Och han berättade för mig att han saknar oss lika mycket som barnen. Jag var så förvånad över att mitt hjärta var fyllt av glädje och spänning och han bad om ursäkt för hans misstag och ursäktade mig för smärtan jag orsakade. Så han kom hem med mycket kärlek och glädje tillbaka till oss, och från och med den dagen är vårt äktenskap nu starkare än tidigare. Tack vare Drigbinovia är han en mycket kraftfull man, så jag bestämde mig för att berätta för min historia för någon man eller kvinna som går igenom samma smärta. Jag vill att du ska veta att det finns en lösning. Drigbinovia är lösningen, en riktig och kraftfull trollkarl som bad att hjälpa kvinnor och barn att hjälpa till i deras smärtsamma tid. Och har också en stavning för att bota HIV, cancer, etc tack för din tid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...