header

header

fredag 4 maj 2012

Jag fick en fråga...

...av Monika. Hon undrade hur det går med lyssningen av Stephen Kings Det mörka tornet. Jag är inne på del tre nu och de första två böckerna tyckte jag egentligen inte särskilt bra om (läs här och här), men jag anade att det blir bättre. Har också fått glada hejarop längs läsningsvägen så nu spelas De öde landen för fullt i bilen och vet ni vad... Äntligen har historien gripit tag i mig!

Jag älskar den lilla billybumlaren Oi som följer efter och härmar Jake. Jag väntar med spänning på om/hur/när de kommer att möta på tåget och hur det kommer att vara. Det händer grejer och det är bra!

Så, svaret på Monikas fråga...det går riktigt bra med Det mörka tornet.


Psst, en sak som ställer till det när man lyssnar på en bok i stället för att läsa den - jag vet inte hur allt stavas. Jag tänker exempelvis på billybumlare och Oi... Så ha överseende med konstiga stavningar som inte stämmer överens med texten...

4 kommentarer:

Monika sa...

Vad glad jag blir att du stod ut och fortsatte :) Och det blir bara bättre... Jag vill gärna ha fortlöpande rapporter :)

...med näsan i en bok... sa...

De kommer, var så säker:)Har ju några böcker kvar!

Anna F sa...

Jag tycker att The Waste Lands är toppen i The Dark Tower-serien. Efter detta blir det enligt mig sämre. Men alla tycker olika och åsikterna om nästa bok i serien är enormt skilda om man läser på t.ex. Goodreads. Enligt mig blir serien aldrig bättre än de första tre böckerna tyvärr...

...med näsan i en bok... sa...

Anna - åsikterna går verkligen isär! Är roligt att göra den här resan med Roland och gänget för att bilda mig en egen uppfattning:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...