header

header

måndag 11 augusti 2014

Gratis ljudböcker och e-böcker!!!!!

Ni som följer den här bloggen vet att jag har upptäckt tjusningen med att lyssna på ljudböcker i mobilen och att jag även läser en och annan e-bok. Ljudböcker är ett trevligt sällskap och underlättar tråkiga sysslor som städning och fönsterputsning... E-böcker är särskilt smidiga när man ska ut och resa. I stället för att packa väskan full med böcker ser man bara till att ha läsplattan eller surfplattan med sig!

Nu har du chansen att testa och se om du blir lika biten som jag. Klicka här (eller skriv in http://www.e2go.se/kampanj/ienbok  i webbläsaren) och använden koden IENBOK så får du prova E2GO i 30 dagar.

Med E2Gos Unlimited-tjänst får du tillgång till Sveriges största utbud av e-böcker och ljudböcker. Du kan läsa och lyssna obegränsat i din surfplatta eller mobil. Det finns mer än 10 000 titlar att välja mellan. Och kanske bäst av allt - ingen bindningstid.

(Det här inlägget är resultatet av ett samarbete mellan ...med näsan i en bok... och E2GO, mitt syfte med inlägget är att ge mina läsare möjlighet att testa ljudböcker och e-böcker utan att behöva betala för det.)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...