header

header

tisdag 5 juni 2018

Fuckboy: Praktisk handbok i konsten att dejta - Cecilia Salamon

Eftersom jag är singel så tänkte jag att jag kanske kan få lite bra tips och goda råd av den här boken...jag glömde tydligen bort hur gammal jag är..! Till mitt försvar kan jag säga att det är lätt hänt för de flesta, tror inte att jag är unik:)

Nåja, nog om mig - ni kanske vill veta nåt om boken.

Handling (förlagets text):
Detta är en kaxig, snygg, smart och rolig guide till nätdejting och dejtingappar som totalt har revolutionerat dejtingkulturen, skriven av Sveriges egen Carrie Bradshaw.

Singelrevolutionen börjar här

På några få år har dejtinglandskapets villkor ändrats radikalt. Med din perfect match ett par klick bort i telefonen har dejtandet aldrig varit mer tillgängligt eller lika accepterat. Samtidigt förblir allt fler singlar.

Fuckboy - Praktisk handbok i konsten att dejta är relationsexperten Cecilia Salamons uppgörelse med destruktiva dejtingmönster, fuckboys (du kommer snart att veta allt du behöver om dem) och seglivade myter om kärlek. Med personliga och professionella tips boostar Sveriges egen Carrie Bradshaw både de som drömmer om en relation och de som bara dejtar för skojs skull.

Tillsammans med träffsäkra illustrationer av Louise Winblad, illustratören bakom "Hej, hej vardag", utlovas underhållande igenkänningsläsning och nakna sanningar.

Mina reflektioner:
Jag lyssnade på boken som inläses av författaren själv så jag missade tyvärr illustrationerna. Det första som slår mig när jag börjar lyssna är att författaren låter som att hon är 18 år. Det är när jag förstår att hon är i trettioårsåldern som jag börjar inse hur GAMMAL jag är. För det är inte bara rösten, det är alla resonemang också och hur hon benämner relationer som håller i mer än sex månader som långa relationer. Jag tycker att så mycket är så omoget...(eller är det jag som är övermogen, börjar jag tänka då)

Nu är det inte så att jag sågar den här boken - missförstå mig rätt. Det fanns en del igenkänning i den, särskilt när det kommer till olika typer av killar/män. Om sanningen ska fram så har även jag stött på några Fuckboys genom åren. Boken innehåller även en hel del peppande texter om att våga, konkreta tips på samtalsämnen vid en första dejt med mera. Men, jag kände väldigt mycket att jag inte tillhör målgruppen för boken. Den är skriven för yngre personer än mig - så är det bara. Så, om ni har tips på böcker på samma tema men som riktar sig till personer som är 40+ dela gärna med er i kommentarsfältet här eller på bloggens Facebooksida.

Boken ges ut av Bookmark Förlag och kan köpas på Adlibris och BokusInga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...