header

header

onsdag 6 juli 2016

Oväntat trevligt samtal!

Måste bara få berätta om ett samtal jag har haft ikväll. Ett telefonsamtal som blev något helt annat än förväntat.

Ungefär kl 20.55 skulle jag sätta mig och kolla på Viaplay som jag har som app på min Apple TV. Fick samma meddelande som de senaste tre dagarna "Via Play är inte tillgängligt. Försök senare". Gick in på Viaplays hemsida och såg att kundservicen stänger kl 21.00. Ungefär kl 20:59:50 svarade en kille och jag förklarade mitt problem. Efter att ha försökt diverse uppdateringar och omstarter så konstaterades att jag måste återställa Apple TV:n. Det hela visade sig ta ungefär 40 minuter.

Under de 40 minuterna surrade vi på; han drack kaffe och jag lagade te. Eftersom jag för tillfället (igen) är helt besatt av The Dark Tower så kunde jag inte hålla mig ifrån att berätta en historia om den och så hamnade vi att prata om böcker. Då bad ViaPlay-killen att få dra en bokidé för mig. Och vilken idé! Jag hoppas han går vidare med den och skriver sin bok, för jag kommer helt klart att läsa den!

Vad den skulle handla om - det tänker jag inte tala om för då kommer någon att sno den - garanterat!

Sedan vill jag passa på att ge alla er som jobbar med diverse serviceyrken en stor eloge! Tänk att han hade tålamod att sitta och vänta i telefonen för att se att allt fungerade, trots att han egentligen slutade sitt skift precis när jag ringde. Alla kollegorna gick hem och där satt han ensam kvar (bland lösgodis! Ja, ViaPlay bjuder tydligen sina anställda på godis!) för att hjälpa lilla mig. Vet att ni är fler där ute som gör det lilla extra för att få nöjda kunder!

1 kommentar:

Linnea sa...

Vad kul! :) Helt oväntat att ett samtal till en support kan bli så trevligt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...