header

header

måndag 20 januari 2020

Historien om Arthur Truluv - Elizabeth Berg

Den här mysiga feelgoodromanen lyssnade jag på i somras.

Handling (förlagets text):
Under de senaste sex månaderna har Arthur Moses dagar sett likadana ut: han tar hand om in rosenträdgård och om sin katt, Gordon, sedan tar han bussen till kyrkogården för att äta lunch vid sin hustrus grav. Artonåriga Maddy Harris är en intovert tjej som tillbringar rasterna på kyrkogården för att undvika de andra tonåringarna i skolan. En eftermiddag gör hon Arthur sällskap, en gest som är början på en oväntad vänskap mellan två ensamma själar. Rörd av Arthus vänlighet och trofasthet ger Maddy honom smeknamnet Truluv, äkta kälek. När Arthurs granne Luille rör sig in i deras kret, skapas band mellan den osannolika trion och genom hjärtesorger och svårigheter hjälper de varandra att hitta nya möjligheter i livet.

Mitt omdöme:
Det här är en mysig bok om vänskap, ensamhet och om att få vara sig själv. Jag tyckte mycket om den. Den är tänkvärd, stillsam och lite smårolig. Jag är själv väldigt förtjust i vänskap mellan generationer och i den här boken så ger Arthur, Maddy och Lucille varandra så mycket glädje och mervärde.

Läs den gärna!

Boken ges ut av Printz Publishing och kan köpas på Adlibris och Bokus.

Andra som har bloggat om boken är Boktokig och Villa Freja.


.

1 kommentar:

Simon Durochefort sa...

Hej!
Ursäkta mig men bara för att berätta att vi är ett lokalt företag och vi erbjuder pengar till alla seriösa och ärliga människor för att öka sin verksamhet eller för att göra ett köp. Räntan är 3% per år.
Kontakta oss via e-post för mer information.

E-post: simondurochefort@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...