header

header

tisdag 22 oktober 2013

Projekt hyllvärmareIgår återupplivade jag Projekt Hyllvärmare igen och började läsa Den falske ingenjören och andra svenska spår i Argentina av Per Erik Tell. Jag har bara läst några (korta) kapitel ännu så jag ska inte döma ut riktigt ännu, men den börjar märkligt. Det är liksom uppstyckade utdrag ur svenskargentinsk historia - fyra sidor med massa namn och platser, sedan nytt kapitel med ny händelse... Jag hoppas att det snart knyts ihop annars får vi se hur jag orkar läsa. Det här med den svenska utvandringen till las americas är annars någonting som fascinerar mig och jag vill höra om fantastiska äventyr!

Efter Den falske... kommer jag göra en kort (?) avvikelse från projektet att beta av hyllvärmare för att läsa Michael Mortimers Jungfrustenen. Michael Mortimer är en pseudonym och det är ännu inte känt vem som ligger bakom, tydligen en författare som i vanliga fall skriver i annan genre. Jungfrustenen är den första delen i en tänkt serie på sex böcker.

Jag ser framför mig att jag kommer att hålla ett högt lästempo den närmaste tiden. Kanske är det bara önsketänkande men jag är drabbad av en otrolig läslust just nu. Tyvärr också högt tryck på jobbet också vilket har en tendens att golva mig på kvällarna men det ska nog reda sig tillslut.

4 kommentarer:

Linnea sa...

Jag har ett liknande projekt på gång för jämnan, men av någon anledning tar hyllvärmarna liksom aldrig slut..!

...med näsan i en bok... sa...

Nä, visst är det märkligt;)Hur man än gör så verkar summan av böcker ständigt vara konstant...

Lena sa...

Det här är något som även jag försöker tillämpa. Men av någon konstig anledning ökar antalet böcker istället för att minska :)) Men detta fenomen har dessbättre varit till glädje både för min mamma, dotter och granne som de senaste åren fått massor med äldre böcker av mig :)

Josefin sa...

Tack för inspiration! Ska försöka läsa hyllvärmare resten av året och INTE låna mer på bibblan. Men det är svårt...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...