header

header

lördag 4 juli 2015

Här sitter jag nu...

Äntligen semester! Den här våren har minst sagt varit spännande jobbmässigt, men den har också tagit på. I början av året klev jag på ett nytt uppdrag som innebär mer ansvar. Det i kombination med att det händer mycket inom det område jag jobbar har gjort att kreativiteten, skrivlusten och tyvärr även läslusten har fått sig en smäll, särskilt den senaste månaden. Ledig tid har jag tankat energi genom att åka ut på äventyr i naturen med min son. Vi har upptäckt både nya och "gamla" ställen. För er som bor i Västerbotten (eller besöker länet) kan jag varmt rekommendera Länsstyrelsens suveräna app Naturkartan. Kollar hemsidan och ser att den verkar finnas för andra län också, men Västerbotten är den jag testat!

Nu är jag ledig i fyra veckor och känner redan att läs- och skrivlusten börjar göra sig påmind. Just nu sitter jag i husvagnen och skriver till tonerna av en trubadur som uppträder vid sjön jag står parkerad intill. Vi ska ha husvagnen här hela sommaren och jag är nöjd med att jag fått mitt mobila bredband att funka så att jag kan passa på att beta av lite oskrivna recensioner.

En kreativ sak har jag faktiskt lyckats åstadkomma senaste månaden. Jag har skrivit min livs första novell som jag tänkt skicka in till Fantastikprotalens novelltävling. En zombiehistoria som fick min mamma att oroligt utbrista "men var får du sådana där saker ifrån. Hur kommer det sig att du gillar så hemska saker".  Önska mig lycka till, kanske ger det mig blodad tand att skriva annat än blogginlägg:)

Önskar er en skön sommar!

2 kommentarer:

Monika sa...

Nej, vad kul, jag hade ingen aning om att du skriver! Hoppas det går bra och lycka till!

...med näsan i en bok... sa...

Monika - vet inte om jag kan påstå att jag skriver skönlitteratur, det här är något av ett första försök... Tack för lyckönskningen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...