header

header

lördag 26 januari 2013

Det här med att välja böcker...

Jag är med i en bokcirkel som kallar sig för Picket och Pocket. En gång var femte vecka så har vi himla trevliga träffar där vi pratar om en bok vi läst och fikar tillsammans. Inför varje träff så har vi en omröstning om vilken bok vi ska läsa till gången efter det (hänger ni med?). På vår facebooksida så lägger utvald cirkelmedlem ut tre röstningalternativ. Det är alltid lika spännande, både att se vilka böcker som man kan rösta mellan och vilken som tillslut blir vald.

Jag tycker att det är lite extra kul att få vara den som ger de tre röstningsalternativen...och nu är det min tur! Förra gången så hade jag skräcktema, den här gången har "en-bok-som-jag-redan-har-i-hyllan-tema". Ett krav är att den ska finnas i pocket.


De tre som man kan rösta på är:
 
Benrangel av Stephen King
 
Varma kroppar av Isaac Marion
 
Sankta psyko av Johan Theorin

Vilken hade du valt?8 kommentarer:

Carro sa...

Jag har också Sankta Psyko stående i bokhyllan. Har blivit lite avskräckt eftersom jag gillar Theorin men hört lite sämre ord om just den här boken.. Vore kul om ni tog den och extra kul om ni tyckte att den var bra! Då kanske jag också vågar mig på den ;)

Tina sa...

Helt klart Benrangel!

Bara därför att jag inte har läst Stephen King sen 80-talet, och det kunde vara kul och se om jag gillar honom lika mycket nu som då....

Anonym sa...

Sankta psyko! Bästa valet!

Carola sa...

Även jag har Santa Psycho stående som hyllvärmare, så det vore roligt om ni tog den och gillade den, då skulle jag också bli peppad att läsa den :-)

...med näsan i en bok... sa...

Carro - det är intressant det där - alla bokbloggar jag har läst älskar boken och de som recenserat den på adlibris sida sågar den...
Tina - själv har jag aldrig riktigt släppt King
Carola - vi får se om du har tur:) Kan meddela att Varma kroppar leder än så länge!

Linnea sa...

Jag har röstat på Varma kroppar. ;) Jag gillar Theorins Ölandsböcker, men jag har hört lite blandade åsikter om Sankta Psyko, så jag vågade inte lägga min röst där. Roliga bokförslag, hur som helst! :)

...med näsan i en bok... sa...

Linnea - ja väldigt blandade åsikter om Theorins bok, håller med! Kul att du gillar förslagen:)

Det mörka tornet sa...

Nej nej, Benrangel. Jag har läst Sankta psycho också men tyckte den var sådär..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...