header

header

lördag 26 juli 2014

Warm Bodies - filmen

För ett tag sedan skrev jag om Isaac Marions bok Varma kroppar, klicka på länken för att läsa om handlingen. Nu har jag sett filmatiseringen av boken.

Jag blev ju positivt överraskad av boken, den var inte sådär fånig och B som jag var orolig för. Tyvärr kan jag inte säga detsamma om filmen. Tyckte verkligen att den var kass. Det enda som var bra med den var att John Malkovich gjorde rollen som Julies pappa Grigio.

Zombiesarna var inte alls lika välgjorda som i The Walking Dead - man såg att det var sminkade utklädda människor. Det tycker jag inte att man nödvändigtvis gör i The Walking Dead. Skeletten var i och för sig rätt otäcka, men det var väl det enda som var läskigt med filmen. Huvudpersonen R blir mest fånig i filmen och vad det nu var som gjorde hela historien trovärdig i boken tappades helt bort i filmen.

Nä, kan inte rekommendera denna film, men bjuder ändå på en trailer...

3 kommentarer:

Linnea sa...

Jag gillade filmen för att den var lite b och komisk. Såg den som en komedi/parodi och förväntade mig inte att det skulle vara häftiga effekter och trovärdiga zombies.
Antar att boken kanske är lite mer seriös.

Bokslukaren sa...

Vad synd att du inte gillade filmen, jag älskade den! Jag tycker den är riktigt rolig, charmig och alldeles lagom spännande.

...med näsan i en bok... sa...

Linnea & Bokslukaren - det är väl det som är problemet för mig: att jag har svårt med en zombiefilm som är komisk och charmig. Jag vill att de ska vara läskiga och hemska. Och jag tyckte inte att zomierna var trovärdiga alls i filmen...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...