header

header

söndag 28 september 2014

Imorgon bär det av!

Väskorna är så gott som färdigpackade och resböckerna utvalda. Imorgonkväll tar sonen och jag flyget till Arlanda, sover där en natt och på tisdag morgon flyger vi till USA. Den närmaste tiden kommer bloggen mest troligt att gå på lågvarv alternativt mest servera foton.

Ett stort bekymmer med resan har varit om vi ska ta med Harry Potter och den flammande bägaren eller inte. Den är tjock och tung men vi har inte velat pausa i läsningen... Jag har sökt den som e-bok på E2GO och diverse nätboklådor. Först ikväll förstod jag att den endast går att köpa på Pottermore.com. Sagt och gjort så köpte jag den men stötte på problem när jag skulle ladda ner den. Det gick tydligen inte att ladda ner den till min surfplatta - efter en hel del krånglande finns den nu på min iPhone... Liten och nätt!

Som "vanlig" bok tar jag med mig Elly Griffiths Huset vid havets slut. Ruth Galloways sällskap känns helt rätt! Frågan är om jag ska ta med mig en bok till, tekniken kan ju krångla. Å andra sidan brukar det finnas böcker att köpa på flygplatser...
 
 
 

Min digitala bokhylla

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...