header

header

onsdag 24 september 2014

Lite av varje

I början av nästa vecka tar sonen och jag ledigt från vardagen och beger oss till USA! Det kräver såklart en planering av reselitteratur. På den här resan kommer jag bara att ta med mig ett par vanliga böcker och satsa mer på e-böcker och ljudböcker. Blir mindre vikt att släpa på helt enkelt...

Sitter således nu och uppdaterar min digitala bokhylla. När jag bläddrar bland böckerna inser jag att utbudet av böcker är både brett och stort. Vad sägs om Per Anders Fogelström bredvid Sexy Western #1... 

Blev väldigt glad när jag såg att hela Epok förlags utgivning finns att ladda ner - alla deras böcker finns nu i min bokhylla!


2 kommentarer:

Linnea sa...

E-böcker är verkligen kanon när man är på resa! :) Det var just resor som fick mig att börja med e-böcker en gång i tiden.. Får se vad jag packar ned i min resväska när jag åker iväg om några veckor.. Jag lär nog satsa på att ta med bokcirkelboken i alla fall, för den har jag inte påbörjat ännu och jag läser lååångsamt..

...med näsan i en bok... sa...

Ja, E-böcker väger ju lite mindre än vanliga:)Jag avslutade precis Projekt Rosie idag - har lyssnat på den medans jag packade:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...