header

header

tisdag 1 maj 2012

Litterära länkar

Fick lite fri tid igår och passade på att surfa runt på internet och leta efter lite bokrelaterade nyheter, artiklar och sånt... Hittade den här sidan; Every Writer´s Resource som till exempel listar de 50 bästa literära tidsskrifterna i USA. Toppar gör (såklart?) The New Yorker. Har ni inte läst tidningen och/eller besökt deras hemsida tycker jag absolut att ni ska göra. Den är både underhållande och intressant. Det var länge sedan jag höll ett faktiskt pappersexemplar i handen, men nätsidan funkar ju bra den med...

Vill man få bättre koll på William Shakespeare, läsa hans dramor, poesi eller varför inte göra en quiz så är Absolute Shakespeare en perfekt sida. Eller om det är Robert L. Stevenson du vill veta mer om så kan du gå in här! Kanske är du intresserad av den indianska kulturen och deras rika berättelsetradition då är det här sidan för dig.

Jag har hittat många roliga och spännande websidor via sidan English Literature Websites, om du är mer inne på nordiska litteratur föreslår jag en titt in på den här sidan.

Ja, det var lite tips som kanske kan hålla dig sysselsatt under dagen!

Trevlig första maj!

1 kommentar:

Hundöra sa...

Jag utmanar dig med 11 frågor ;)

http://www.hundora.se/bokkupan/2012/05/utmanad-och-utmanar/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...