header

header

söndag 2 juni 2013

Mama

Igår var det skräckfilmskväll. Jag är rätt härdad och det ska mycket till för att få mig att se på en film genom fingrarna om ni förstår hur jag menar... Jag kan rycka till och till och med småtjuta lite men filmen Mama fick mig att bli riktigt, riktigt rädd! Så underbart obehaglig.

Kortfattat om handlingen: En man skjuter ihjäl flera arbetskamrater och sin hustru, han flyr sedan med sina små barn Victoria 3 år och Lilly 1 år. De kraschar med bilen men överlever och hittar en liten övergiven stuga i skogen. Pappan är desperat och bestämmer sig för att döda sina barn för att sedan själv begå självmord, men stoppas i sista sekund av en märklig varelse i stugan. Barnens morbror Lucas - spelad av Nikolaj Coster-Waldau (ni vet han som spelar Jamie Lannister i Game of Thrones), ja han spelar förresten pappan också - ger aldrig upp hoppet att ta reda på vad som händer han bror och brorsbarn. Efter fem år ger eftersökningarna resultat och barnen hittas vid liv, men hur har de egentligen lyckats överleva alla dessa år?

Jag kan verkligen rekommendera den här filmen till er som gillar skräck, bra manus och bra skådisar - är särskilt imponerad av Isabelle Nélisse som spelar Lilly.

Varsågod, här har ni en trailer!


2 kommentarer:

Linnea sa...

Det här låter som en film som jag bör undvika.. ;) Skräck gör mig livrädd. Hehe.

...med näsan i en bok... sa...

Ja, den var bra läskig!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...