header

header

torsdag 10 mars 2016

Bloggen ändrar form!

Bild från bloggen ...Fairies and elves
Det börjar vara dags för mig att inse att jag inte ägnar den här bloggen lika mycket uppmärksamhet som förut. Jag har funderat fram och tillbaka och ibland snuddat vid tanken att låta den gå i graven, men det vill jag inte. Den här bloggen har genom åren blivit en del av mig och om inte annat ett sätt för mig att föra läsdagbok. Dessutom hoppas jag att jag inspirerar till läsning! Därför får den, tillfälligt eller permanent, ändra form.

Jag kommer att uppdatera oftare men med kortare inlägg. Jag kommer inte lägga lika mycket tid på mina omdömen om böcker som jag har läst. Mina "recensioner" kanske inte ser mycket ut för världen men tar ofta 1 - 2 timmar att skriva. Jag skriver och raderar, omformulerar, byter plats på stycken osv, osv tills jag känner mig nöjd. Nu finns det andra projekt i mitt liv som jag prioriterar och därför blir listan över böcker som jag läst men inte skrivit om bara längre och längre. Det finns böcker som jag läste januari som jag inte skrivit om ännu och när läsupplevelsen inte är färsk så blir det svårt att ge en rättvis bild.

Så det ni kan se framemot är en mer uppdaterad blogg med kortare text om böcker jag läst, men även inlägg under tiden jag läser.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...