header

header

måndag 24 juli 2017

Dags att vakna

Så var sommarsemestern slut för min del och det är dags att återgå till vardagsrutinerna. Jag har, som ni kanske eller kanske inte, har märkt låtit bloggen vila under min semester men nu är det dags att skaka liv i den igen. Ni kan vänta er en drös av "recensioner" här framöver! Tror jag har ett tjugotal böcker som jag har läst men inte hunnit skriva om här ännu.

Sommaren har bjudit på en del läsning men inte så mycket som jag hade förväntat mig. Jag har betat av några hyllvärmare och läst en relativt nyutgiven bok. Har också lyssnat en del på ljudböcker tillsammans med sonen när vi rest med bil - ett fantastiskt sätt att undvika den ständiga frågan "Är vi framme snart!"

Roligast var att vi började lyssna på första delen i Erin Hunters serie Warriors tillsammans och sonen blev helt fast i den så han tog varje tillfälle han kunde till att lyssna färdigt själv. Tror att han lyssnade igenom de första tre böckerna (de som finns utgivna än så länge på svenska) på loppet av  1 1/2 vecka! Det ledde i sin tur till en smärre livskris hos mig då jag hörde mig själv yttra orden att han skulle sluta läsa/lyssna och i stället hitta på något utomhus. Vi löste det med att han lyssnade utomhus:)

Bild från https://catwisdom101.com

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...