header

header

fredag 7 januari 2011

Det värsta med att läsa bokbloggar...

Jag läser en hel del bokbloggar. Det var så mitt eget bloggande tog form. Jag kände att jag ville vara del av den här världen mer än som enbart läsare och inspirerades av alla underbara bloggar. Bokbloggar är de enda bloggar jag läser (förutom Clara och Fannys då...) och jag läser dem för att få boktips, diskutera böcker och läsning och allt som hör till det. Äntligen befinner jag mig i ett sammanhang där man diskuterar litteratur för att man älskar den och inte på grund av något annat.

Vad jag kan komma på så finns det bara en nackdel med att läsa bokbloggar och det är att jag får så himla mycket bra tips. Min "Att-läsa" lista är av astronomiska mått, jag inser att jag aldrig kommer att hinna läsa alla böckerna på den och det gör mig faktiskt lätt stressad...

Men jag kommer, såklart, att fortsätta att sluka bokbloggar och att skriva på min egen. Att starta en egen bokblogg var ett väldigt bra beslut från min sida:)

4 kommentarer:

Emmas Bokhylla sa...

Haller med, min "vill-lasa"-lista har ocksa vuxit till extrema proportioner sen jag borjade lasa alla bra bloggar! Och onakselistan pa adlibris blir bara storre. Lite stressande ar det, men samtidigt roligt!

Linnea sa...

Jag håller med! Sedan bokbloggandet kom igång tar "att läsa"-listorna aldrig slut!

Bokbrus sa...

Visst har listan vill-läsa växt och den har näst intill blivit abnormt lång :-) Men det är också superkul precis som du säger.

Cissi sa...

Det är samma sak här. Och min önskelista hos Adlibris växer och växer. Det enda tråkiga är att jag inte hinner kommentera andra bokbloggar så mycket som jag velat. Tiden räcker bara inte till.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...