header

header

torsdag 13 januari 2011

Efterlysning!

Sänder nu ut en efterlysning i bloggvärlden! Jag letar efter fler bokbloggare här i Umeå eller Umeå trakten. Det vore roligt att få kontakt med er och kanske ha någon bloggträff någongång, kanske i samband med littfestivalen här i Umeå.

Det är ju inte utan att jag har blivit lite avundsjuk när jag har läst på vissa bloggar hur de har träffats, åkt gemensamt på bokmässan i Göteborg, haft bokträffar tillsammans och så vidare. Alla de evenemangen har tagit plats i södra Sverige...men nu är ju inte jag typen som gillar att sitta och avundas folk. Då är det ju bättre att försöka dra igång något själv!

Så hör av er till mig ni som känner er träffade!

4 kommentarer:

boksnoken sa...

Ja, jag finns ju här i R-fors! :-) Men jag måste lov att erkänna att jag är aningen... hmm, ska jag säga asocial? Tycker det är lite jobbigt att träffa nya människor. Fast jag har faktiskt träffat internetvänner irl och det har gått jättebra, så kanske vi kan ta en träff nån gång :-). Jag vet inga fler bokbloggare i Umeåtrakten. När är det littfestivalen är?

...med näsan i en bok... sa...

Littfesten är i mars, slutet av tror jag. Och det är helt ok att vara asocial:) Jag vill inte tvinga på någon träff, men det vore kul att få kontakt med fler bloggare.

boksnoken sa...

Jo men vi kan försöka få till en miniträff nån gång du och jag, om det inte finns fler bokbloggare här i trakten :-).

...med näsan i en bok... sa...

Ja absolut! Vi kan ju ordna det via mailen, ska slänga ut den här efterlysningen en vända till också

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...