header

header

fredag 4 april 2014

Vilken svacka!

Jag vet inte riktigt vad som pågår just nu men jag har hamnat i en rejäl svacka både med läsningen och bloggandet. De senaste tre veckorna har jag knappt läst någonting och det beror inte på boken jag läser för tillfället. Jag läser Vägen till Bålberget av Therèse Söderlind och gillar den, men läslusten finns inte där. Kan inte minnas när det hände senast! Hoppas att det är övergående!

Helt utan litterära upplevelser är jag trots detta inte. Jag har börjat ta mig ut på promenader och har upptäckt Radionovellen på SR. Hittills har jag lyssnat på Det tomma hemmet av Lidia Tjukovskaja och En lång vinter av Colm Tóbín. På kvällarna läser jag Harry Potter och de vises sten för sonen som drabbats av Harry Potterfeber...

Kanske kommer jag med det här inlägget igång med bloggandet. Här har det stått stilla i över en vecka och det är nog den längsta tiden sedan jag drog igång bloggen för snart fyra år sedan!

Vill passa på att tipsa om en ny favoritblogg. Jessica som har bokbloggen Ord och inga visor har börjat blogga om sin personliga viktresa och skönhetsideal på Amelia, ni hittar den här.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...