header

header

måndag 2 maj 2011

Vad jag gillar

Jag med i En bok om dagens pocketutbyte Vårig lyx och det här inlägget är en följd av det. Jag behöver nämligen tala om för min hemliga bokvän (personen som ska skicka ett paket till mig) vad jag gillar, så jag gör ett försök...
Jag är en allätare när det kommer till litteratur, men det jag helst av allt spisar är deckare, skräck (fast jag gillade inte alls Stephanie Meyers vampyrserie - det ska vara smutsigare...), chick-lit, magisk realism och komiska böcker. Deckare med magiska inslag är en mycket bra kombination tycker jag. Något jag sällan läser eftersom jag ofta tycker att det är dåligt skrivet är självbiografier av typen "jag hade en så hemsk uppväxt och vill nu berätta mitt livs historia", inte heller prosa är något jag läser så ofta. Ett tips till min hemliga bokvän är att kolla in listorna på vad jag läst och vad jag har i hyllan. En bok jag gärna skulle läsa om är Andarnas hus av Isabel Allende (hint, hint). Lyssnar på ljudböcker i bilen (inte Mp3 format...).
Jag föredrar kaffe men dricker även te, fast absolut inte svart te. Föredrar rött. Min kaffebryggare kan mala bönor så ibland lyxar jag till och köper hela kaffebönor - gärna med smak. Godis äter jag i massor (vilket man tyvärr kan ana på min figur..), älskar choklad (inte mörk) och lakrits... Och om ni nu inte märkt det så älskar jag ugglor vilket har börjat märkas i hemmet... Jag är inte så mycket för att laga mat (det får hellre sambon sköta) men jag bakar gärna, både matbröd och fikabröd. Gillar fina bokmärken, konstnärliga vykort, att tända ljus och överraskningar, blir glad för det mesta!
Hmm, det var nog alla ledtrådar jag kunde komma på att ge. Nu väntar jag bara på lite livstecken här på bloggen:)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hopp! Tack för informationen! Nu har jag lite att fundera över. Det blir nog bra det här! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...