header

header

fredag 27 september 2013

Hur jag hade det på bokmässan igår...

Det blev inget inlägg om bokmässan igår, det fanns liksom inte tid till det!  Tänkte hämta igen det nu... Ni får stå ut med att det är viss fördröjning med inläggen.

Första timmarna irrade jag mest omkring, kände in stämmningen på mässgolvet och försökte få koll på alla montrarna. Jag träffade på flera andra bokbloggar - hur kul som helst! Det är något alldeles speciellt att träffa människor som man i vanliga fall bara "ser" på nätet.

Jag lyssnade på Petter tillsammans med Bokbiten och lyssnade på ett seminarium om Den postkoloniala vampyren med Bibliotekskatten (som är betydligt flitigare på att skriva om bokmässan än vad jag har varit!), underhölls av den väldigt rolige Mattias Broström som skrivit boken Från Holmes till Sherlock (så fort jag läst min kompletta samling av Arthur Conan Doyles böcker och noveller om Holmes ska jag ge mig i kast med den...) och ja, massa, massa mer.

Mot slutet av dagen minglades det i olika förlags montrar - väldigt trevligt att träffa andra bloggare, förlagsmännsikor och författare. Fick ju till och med en kram av den begåvade Caroline l. Jensen som berättade att hon har två nya böcker på gång! Mycket goda nyheter!  Och för första gången (kanske sista också - vem vet) så kom det fram en person till mig och sa: "Hej, är det du som har bloggen ...med näsan i en bok...? Jag brukar läsa den ofta"  Gissa om jag blev ställd! Och glad!

Sedan var vi ett gäng bokbloggare om gick ut och åt tillsammans, så klockan var rätt sent slagen innan jag kom till ro.

Här är ett par bilder från dagen

3 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...