header

header

torsdag 26 september 2013

Idag drar det igång på riktigt!

Satt på tåget i stort sett hela dagen igår, men det kändes ändå som att resan gick hyfsat fort. Jag läste ut Cecilia Samartins bok Salvadorena, började på Fallvatten av Mikael Niemi. Dessutom lyckades jag sova ett par timmar. Väl framme i Göteborg så träffade jag min kusin som jobbar på Alfabeta bokförlag och ska på mässan med jobbet. Efter en kopp kaffe och uppdatering om familjen och livet i allmänhet så gav jag mig i kast med att hitta rätt spårvagn för att ta mig till vandrarhemmet och möta upp min rumskompis Josefin som har bloggen Nobelprisprojektet.

På kvällen var det dags för Pressnatta, ett evenemang som jag är lite osäker vilka det är tänkt för egentligen. Är det bara en förfest till Bokmässan (biljetter säljs ju på bokmässans hemsida) eller...? Hur som helst var det väldigt kul. Jag bloggar från surfplattan nu och lyckas inte få till det här med bildöverföringen, men om ni vill se bilder från kvällen kan ni gå in på NobelprisprojektetBoktjuven och Västmanländskans bokblogg som har lagt ut bilder på sina bloggar. Och följ Bokmässan (Bo Bib) på instagram, där är ett ständigt flöde av bilder!

Något av det roligaste igårkväll var ändå att min gamla barndomsidol Thomas Di Leva uppträdde. Han pratade lite om sin nya bok, sjöng ett par låtar och bjöd på en hel del skratt (och bäst av allt en kram!)

Och nu är det dags för en rejäl frukost för idag börjar Bokmässan på riktigt!

3 kommentarer:

Linnea sa...

Låter som ni har det bra på mässan! :) Hade förresten ingen aning om att DiLeva är aktuell med bok. Skoj! Det var länge sedan man hörde något från honom, tycker jag.

Västmanländskan sa...

Du fick en kram till slut. Mysigt!

...med näsan i en bok... sa...

Linnea - hade inte heller nån aning om boken!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...