header

header

tisdag 10 december 2013

Alla barnen firar jul


Jag vill passa på att skriva några ord om årets radiojulkalender. Jag börjar med ett erkännande: Jag har aldrig förrut lyssnat på julkalendern på radion. Enda anledningen till att jag gör det i år är att Jonas Gardell gör berättarrösten. Årets kalender heter Alla barnen firar jul och handlar om Flavia och Alfred och deras 23 (!) barn. Och som vi skrattar sonen och jag när vi lyssnar. Varje dag bjuder på galna upptåg, barn som kommer bort, roliga rim och alldeles förträfflig teater.

Jag har också upptäckt en ny värld! Visst har det hänt att jag lyssnat på några enstaka radioprogram via Sveriges Radios app på mobilen när jag varit ute och promenerat, men då har det varit program för mig som vuxen. Vad jag nu har upptäckt är hur många radioprogram det finns för barn! Sonen och jag kommer definitivt att fortsätta lyssna på radio (via surfplattan...) - kanske fortsätter vi med tidigare års radiokalendrar...

1 kommentar:

Linnea sa...

Jag har inte heller lyssnat på radiokalender någon gång, men nu blir jag riktigt nyfiken! Jag gillar verkligen Gardell! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...