header

header

måndag 18 augusti 2014

Saker att se fram emot!

Medan regnet öser ner och de flesta av mina semesterlediga kollegor stapplar in på jobbet med ångestfyllda steg (själv är det min sjätte vecka efter semestern så jag kommer knappt ihåg att jag varit ledig) så börjar jag ana hösten. Den känns i luften och i kroppen. Jag börjar längta efter att läsa en bok nerkrupen under en filt och med en tekopp i handen. Tända värmeljus.

I år kommer jag inte att åka till Bokmässan i Göteborg och det känns rätt trist, särskilt när min feed på twitter och facebook börjar fyllas med planer inför mässan och glada tillrop om biljetter som trillat ner i brevinkast. Att inte få träffa #boblmaf, mingla i förlagsmontrar och gå på spännande seminarier är tråkigt MEEEN jag ska göra något ännu roligare i stället! Jag och sonen ska åka till USA i två veckor. Där kommer jag att träffa en kompis som jag inte sett IRL på 20 år (! Nu avslöjade jag visst att jag är gammal...) och dessutom min kusin! Städer vi ska besöka är bland annat Austin, Texas och New York.

Jag har så klart sneglat en hel del på höstens utgivning och med tanke på att jag är svältfödd på skräck, monster och ond bråd död så ser det lovande ut. Böcker jag ska ta mig an så snart jag bara får dem i min hand är till exempel de här:Höll nästan helt på att glömma denna!
 
 

4 kommentarer:

Linda sa...

Himmelstrand är jag lite nyfiken på.

...med näsan i en bok... sa...

Linda - har börjat läsa den nu och den börjar bra!

Andreas Ljungström sa...

Har läst En man av stil och smak, Mörkerseende och är snart klar med Parasitus. Alla rekommenderas! Himmelstrand väntar i bokhyllan. Du har en förträfflig smak om jag får säga det själv! ;)

...med näsan i en bok... sa...

Andreas - låter som att du också har mycket god smak vad gäller böcker!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...