header

header

lördag 14 augusti 2010

Kan någon tipsa mig...

...om var jag kan köpa en snygg tyg/plast påse/väska som jag kan bära all min kurslitteratur i? Det ska gärna vara ett motiv på den, gärna innehållande en uggla:)

3 kommentarer:

Frida sa...

Om jag har förstått det hela rätt ska du läsa samma kurs som mig och Annika. Dvs Litteraturvetenskap A på distans och deltid från mittuniversitetet. Jag tänkte att vi kunde använda google wave för att diskutera kursen, men framförallt kurslitteraturen. Vill du vara med? Annika och jag har precis startat upp waven, men har inte börjat med några diskussioner än. Om du inte har wave kan jag bjuda in dig, så du behöver inte betala någonting! Vore kul om du vill vara med!

...med näsan i en bok... sa...

Frida, försökte besöka din blogg men kom inte in på den...Hoppas att du läser svar här! Vad kul att träffa på blivande kursare så här innan kursen börjar! Låter bra att ha några att diskutera kurslitteraturen med. Jag har aldrig tidigare stött på google wave och vet inte vad det är, men bjud gärna in mig:)Ni kanske får förklara för mig hur det går till. Ska du på träffen i Härnösand? Jag hade tänkt ta mig dit.

Frida sa...

Jag har tyvärr ingen möjlighet att åka någonstans, så jag gör allt på distans. Det hade varit trevligt att träffas annars!

Jag är inte heller så van vid wave än, men det är ungefär som en chatt. Man kan skriva live till med varandra, men inläggen ligger kvar så jag kan gå in och skriva något, och så läser du kanske det någon dag senare... jag tror du fattar :)

Jag skulle behöva din mailadress. Om du vill kan du bara skicka ett mail till mig på frida.jkpg@gmail.com så ska jag bjuda in dig.

Kul att du vill vara med!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...