header

header

fredag 13 augusti 2010

Tegelsten

Häromdagen kom en riktig tegelsten på posten, nämligen Texter från Sapfo till Strindberg, red. Dick Claesson, Lars Fyhr och Gunnar D Hansson. Den är på 1474 sidor liten text! Den lär jag inte läsa från pärm till pärm...Studielitteratur såklart:) 
Har varit lite dålig på inlägg på sistone och ska recensera Gåtornas palats av Dan Brown som jag läste ut för någon dag sedan...men inte ikväll...
Har börjat på Mons Kallentofts Höstoffer så snart blir det recension på den med:)

5 kommentarer:

Frida sa...

Jag fick också hem den här boken i veckan. Ganska saftig :)

Zachan sa...

Det är väl inte så att du ska läsa Litteraturvetenskap A? ;) Den där boken ligger på min kurslitteratur-lista också. Var köpte du ditt exemplar? Den är ju liksom ganska dyr, den boken. Fast om man tar priset delat på antal sidor så kanske man kan räkna den som billig ;)

...med näsan i en bok... sa...

Stämmer bra att jag ska läsa Litteraturvetenskap A. Jag fick tag på boken på Tradera för 350 kr, men frakten blev rätt dyr: 150 kr. Men det blev ju ändå billigare än att köpa den ny.
Vid vilket universitet/högskola ska du läsa? Själv ska jag gå den på distans via mittuniversitetet

Zachan sa...

Smart, tradera hade jag inte tänkt på. Inget ställe där jag brukar hitta studielitteratur. Jag bor i Uppsala och pluggar på Universitetet där. Kommer läsa kursen på halvfart samtidigt som jag läser Svenska och nordiska språk B denna termin. Ska bli riktigt skoj.

Hanneles bok-paradis sa...

där finns det mycket fint..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...