header

header

tisdag 2 november 2010

Ibland är det tufft...

Den senaste veckan har jag haft fullt upp med diverse inlämninguppgifter. I helgen skrev jag klart ett PM till kursen Classical Horror där jag jämförde Angelology med gotisk skräcklitteratur plus att jag deltog i forumdiskussioner om Dr Jekyll and Mr Hyde. Idag har jag precis skickat in den första hemtentan i Litteraturvetenskap A, delmoment Lyrik. Det har inte varit lätt och arbetet har tagit betydligt fler timmar än jag trodde att det skulle göra.  Har dock återupptäckt lite skrivarglädje även om ångestnivån har varit skyhög vissa stunder. Tankar som "Jag klarar inte det här" och "Vad har jag gett mig in på" många gånger har flugit genom hjärnan. Jag har ju faktiskt en familj och ett heltidsjobb att sköta också...Men nu är lättnaden stor och jag kan luta mig tillbaka en dag eller två...

2 kommentarer:

a-lo sa...

Vilken inspiration att du tar dig tid att läsa litt.vet vid sidan om jobb & familj. Jag har själv tänkt tanken, men inte kommit längre än så..

Anyways, Sydsvenskan hade en lång artikel om Dr Jekyll and Mr Hyde i fredagens tidning, detta med anledning av att den går upp som Opera här i Malmö. Kanske kan vara intressant för dig?

http://www.sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/article1288995/Fran-det-ena-till-det-andra.html

...med näsan i en bok... sa...

Tack för tipset, det var en intressant artikel och det vore kul att se operan. Synd att jag bor så långt från Malmö, jag kan bara hoppas att den någon dag sätts upp i Umeå.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...