header

header

söndag 6 mars 2011

Bokpaket

Igår anlände reans första bokpaket. Det var paketet från adlibris och det innehöll inte mindre än tre böcker: Slutet på mr Y av Scarlett Thomas, Monday Mourning av Kathy Reichs och Samlarna av David Baldacci. Särskilt nyfiken är jag på ...mr Y, som plus i kanten hade den ett himla fint omslag också. Visst är det kul när de lägger lite krut på omslaget och titeln. Jag vet inte hur många böcker jag har köpt tack vare utseendet...och ibland har man tur och innehållet håller vad utsidan lovar. Som jag tidigare nämnt här på bloggen är jag ett stort fan av tv-serien Bones och Monday Mourning blir min tredje bok om Tempe Brennan. Jag passade också på att köpa ett fint bokmärke för att ge ett litet stöd till organisationen SOS barnbyar som gör ett fantastiskt arbete.

Läsningen av Offerrit av Johannes Källström är avklarad och jag håller på att samla alla intryck för att skriva en recension...

3 kommentarer:

Hanneles bok-paradis sa...

Kul, jag fick också ett bokpaket :)

Librarybeth sa...

Slutet på Mr Y är jag nyfiken på... den ska jag ta och lägga till min lista! Läckert omslag har den också, kul med böcker som sticker ut lite på den fronten också. Själv läser jag Bergets döttrar - mumma. Den är bra!

...med näsan i en bok... sa...

Hannele, visst är det kul med bokpaket! Librarybeth, tack för boktipset:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...