header

header

onsdag 30 mars 2011

Utlottning av böcker

Jag har nu rensat i min bokhylla och plockat ut böcker som jag av en eller annan anledning har två exemplar av. Det finns ju ingen anledning till att jag har dubbla uppsättningar och jag tänker därför dela med mig lite:) Jag börjar idag med att lotta ut två böcker och kommer sedan med jämna mellanrum att lotta ut fler.


Katt ingår inte
Dagens böcker är Danslärarens återkomst av Henning Mankell och Bortom sanningen av Anne Holt, två deckare alltså.  

Mankell är en av mina favoriter och Danslärarens återkomst är en riktigt spännande bok som inte har Wallander som huvudperson. En pensionerad polis hittas död i sitt ensligt belägna hus i Härjedalen. På golvet finns tydliga blodspår. En tidigare kollega som är bosatt i Borås får en ingivelse och åker upp till Sveg för att ta reda på vad som hänt. Historien kopplas tillbaka till Nazityskland och jag kan utlova spännande stunder om du läser denna bok.

Inte heller denna katt följer med 
Bortom sanningen är den sjunde boken om kriminalkommissarie Hanne Wilhelmsen. Ett förmöget äldre par och deras äldste son har blivit brutalt mördade och mordet är allt annat lätt att utreda och hitta en lösning på. I ärlighetens namn är det här inte någon bok som fastnat särskilt i mitt minne, men absolut underhållande.

För att få en bok så behöver du bara lämna en kommentar om vilken bok du önskar. Vill du ha två lotter så kan du länka till det här inlägget från din blogg, lämna i så fall länken i kommentarsfältet så att jag vet om det. Sista dagen att delta är på söndag. Lycka till!

5 kommentarer:

Ann-Sofie Gothnell sa...

Om man får välja så siktar jag på Mankell-boken.
Du finns alltid länkad från min sida; www.inannashead.blogspot.com

...med näsan i en bok... sa...

Ann-Sofie, än så länge ligger du bra till:) Tack för att du länkar till min blogg

Monika Häägg sa...

Danslärarens återkomst har jag läst. Jag har läst alla Henning Mankells böcker. Han skriver bra.
Däremot har jag inte läst någon av Anne Holt.
Den vinner jag gärna!

Kraxpelax sa...

när lammen tystnar

...med näsan i en bok... sa...

Kraxpelax, jag förstår att du vill marknadsföra dig själv men det finns snyggare sätt att göra det på...Jag vill inte bli utnyttjad på det sättet
Monika, dina chanser på Holt der goda ut:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...