header

header

måndag 18 februari 2013

Jag gav upp!!!

Ibland händerna det att boken man sätter näsan i inte ger en det man vill ha av en bok. Jag har i tre dagar försökt att läsa Steven Trolins bok Spegelsång men igår gav jag upp. Jag hade svårt att få sammanshanget i boken, tyckte inte att den var särskilt väl skriven och när den - varulvar och häxor till trots - inte blivit spännande efter 90 sidor då är det inte mycket att hänga i julgranen!

Det är sedan jag började bokblogga som jag lärt mig att det faktiskt är ok att sluta läsa en bok som man inte tycker om. Det finns alldeles för många olästa böcker som jag är nyfiken på för att ödsla tid och energi på en bok som jag inte gillar.

Plockade istället ur den här boken ur bokhyllan och började läsa...

 
...och den fastande jag i direkt!

3 kommentarer:

Beathe sa...

Er helt enig med deg om at det finnes altfor mange bøker der ute en har lyst til å lese og det er derfor unødvendig å bruke tiden på en bok en ikke kommer inn i. Kos deg med lesingen av denne:-) Ha en fin uke!

Unknown sa...

Jag tänkte sätta tet i vrångstrupen då jag läste rubriken och såg bilden... Som tur upptäckte jag att det inte var Flickan under jorden du gett upp med! Njut av den!

Mrs Book Pond sa...

Steven Trolin har jag inte läst, men Flickan under jorden får jag verkligen hoppas att du inte ger upp!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...