header

header

torsdag 21 februari 2013

Känner ni Snurran?Världens coolaste och galnaste katt! Jag bara älskar denna lilla varelse. Vi har flera Snurranböcker hemma och läser dem om och om igen. Det är Bonnier Carlsen  som ger ut böckerna om Snurran som Eva Bergström har skrivit och Annika Samuelsson har illustrerat.

Vi (=sonen och jag) lärde först känna Snurran när vi såg teaterföreställningen Snurran älskar ketchup för ganska precis ett år sedan. Vi fick då med oss en bok om Snurran och har sedan köpt på oss några fler - men jag skulle vilja ha alla! För tillfället är det Snurran räknar djur som är mest populär, där möter vi också den otroligt gulliga fet-råttan. Just det!

Jag gillar berättelserna och de galna upptågen, den roliga kattfamiljen, språket och illustrationerna. Barnböcker som jag verkligen kan rekommendera!

7 kommentarer:

Cissi sa...

Snurranböckerna är härliga :-).

...med näsan i en bok... sa...

Underbara!

Fru E sa...

Ser att jag har missat en Snurran-bok här! Måste lånas! Vad gör det att barnen egentligen är för stora för bilderböcker?!

TidningsIda sa...

Vad söt!

Hanneles bokparadis sa...

ny bekantskap

...med näsan i en bok... sa...

Fru E - nä, vuxna kan definitivt läsa och skratta
Tidningsida - mycket!
Hannele- ett tips för barnbarnsläsning:)

Anonym sa...

Snurran är en favorit på mitt jobb där kollegan K som har hand om de yngre barngrupperna ofta och gärna använder Snurran-böckerna vid sagostunder och inbokade biblioteksbesök. Ibland tror jag till och med att hon tycker bättre om Snurran än vad barnen gör... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...