header

header

fredag 21 februari 2014

Fynd

Jag har länge spanat in ett bokställ på mitt jobb. När jag har passerat (oftast med andan i halsen) har jag sneglat, lagt huvudet på sned och försökt läsa titlarna. De jag hittills sett har inte lockat mig. Det har varit böcker jag redan har eller typiska "loppisböcker" - ni vet hur dessa boktitlar som återfinns på typ varenda loppis eller second hand affär. Häromdagen så tog jag mig tid och kikade lite närmare och se vad jag hittade!!! 
Jag är lite osäker på om det är tänkt som låneböcker eller en bokbytarhylla, men jag tänker behålla de här och ställa dit ett gäng andra böcker. Eller rättare sagt så kommer jag att behålla tre av dem, Viskningar har jag visst redan;)
 
Har precis rensat lite i min hylla så det passar bra att byta några böcker! Dessutom var ett par av böckerna täckta av damm så det verkar inte som att det är något flitigt lånande/plockande av böcker därifrån. Kan konstatera att jag nu har 24 böcker av Stephen King och 10 Koontz i hyllan.

4 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

vad är en typisk loppisbok?

...med näsan i en bok... sa...

Ha, ha, ja det kan man ju undra...men vissa böcker har en förmåga att finnas på varenda loppis, antikvarie, second hand osv

Hanneles bokparadis sa...

(bokklubbsböcker, menar du? :)

...med näsan i en bok... sa...

Ja det kanske är det de är!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...