header

header

lördag 15 februari 2014

Veckorapport

Tur att jag haft 2 katter och 1 marsvin som sällskap
Den här veckan har varit en sådan där vecka som jag helst av allt skulle vilja ha ogjord!

I måndags släpade jag mig till jobbet trots att jag hade så ont i halsen att jag knappt kunde svälja, men skam den som ger sig...eller? Kändes inte det minsta bättre på tisdagen, istället så blev det bara värre och jag fick dessutom feber, så jag stannade hemma från jobbet. Hela den här veckan har jag bara orkat röra mig mellan sängen och soffan. Så trött har jag varit att jag inte ens har orkat läsa särskilt mycket - då kanske ni förstår läget!

Jag blir väldigt sällan sjuk och avskyr att känna mig kraftlös - det är först idag som orken har kommit tillbaka så pass att jag orkat läsa ordentligt (har läst ut Benrangel av Stephen King) och nu även orkar skriva lite. Kan säga att det var länge sedan som jag tittat så mycket på TV som jag har gjort den här veckan! Positivt i kråksången kan väl sägas att jag äntligen sett filmen Hungerspelen och Skumtimmen - vad jag tyckte om de kan ni läsa här på bloggen nästa vecka.

Det känns också surt att jag missade startskottet för Skräckfestivalen Horror and Art här i Umeå, hade så gärna velat gå och se zombiepjäsen Utbrott igår, men det fanns ingen chans att jag skulle orka mig ut bland folk... Tur att det är en sex veckor lång festival och att det finns annat spännande på programmet! Synd att jag är typ den enda skräckintresserade personen i min bekantskapskrets här i Umeå...

3 kommentarer:

Det mörka tornet sa...

Å jag blir också sådär när jag blir sjuk! Orkar inte ens hålla i en bok. :-( Hoppas du mår bättre nu. Den där festivalen verkar väldigt spännande!

...med näsan i en bok... sa...

Jo tack, mår bättre och visst låter festivalen spännande:)

Linnea sa...

Trist med feber och halsont! Låter inte alls kul!
Ska dock bli kul att läsa vad du tyckte om Skumtimmen. :) Jag gillade verkligen boken, men kände inte riktigt igen mig när jag såg filmen..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...