header

header

tisdag 13 juli 2010

Antagen!

Yippie! Idag kom antagningsbeskedet för kurser jag sökt och nu står det klart att jag kommer att återgå(delvis i alla fall) till att bli student. Jag ska fortfarande jobba hetid så det blir inte till att leva något studentliv, men det är jag ju inte ute efter heller...
Jag kommer att läsa Litteraturvetenskap A på deltid och på distans via Mittuniversitetet samt en 7,5 poängare via Högskolan i Halmstad "Classical Horror, the Origins of Today´s Horror".
Ni kommer alldeles säkert att, här på bloggen,  kunna följa vad jag får för kurslitteratur och så får vi se hur mina recensironer utvecklas:)

9 kommentarer:

Fanny sa...

Vad roligt :) Grattis grattis!

...med näsan i en bok... sa...

Tack Fanny!

Karin Berg/Enbokcirkelföralla sa...

Grattis!

violen sa...

Lyckliga dig, du har en bra tid framför dig. Så mycket bra böcker att läsa och så mycket att upptäcka.
Jag upptäckte dock när jag läste littvetA att allt var redan sagt av de gamla grekerna. Tog ett tag innan jag hämtade mig från den insikten!

...med näsan i en bok... sa...

Violen, känns spännande att plugga och kul att höra att du är så positiv till kursen, då känns det ännu mer peppande. Rolit att du besöker min blogg:)

Annika sa...

Då kanske vi blir kurskamrater för jag ska också läsa Litteraturvetenskap A på distans via Mittuniversitetet :-)

...med näsan i en bok... sa...

Jamen kul, att träffa på en kursare redan nu:)

enligt O sa...

Vad kul med littvet! Nu kommer du verkligen att sitta med näsan i en bok hela tiden!

Jag ska också läsa lite distans i höst, svenska som andraspråk för att få behörighet att undervisa på gymnasiet. Får se om jag hinner både plugga och jobba också.

...med näsan i en bok... sa...

Detta med distansundervisning är ju en underbar uppfinning:) Ger en i alla fall möjlighet att plugga och jobba samtidigt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...