header

header

torsdag 11 oktober 2012

Enkätdags


Den här enkäten snurrar runt hos bokbloggare just nu, tänkte passa på att svara på den jag med!
Jag har…

() Ljugit i en recension för jag vet att förlaget/författaren läser recensionen.

(x) Fått recensionsexemplar

(x) och inte skrivit om boken på bloggen (har ju ett gäng hemma som jag inte hunnit läsa ännu - vet inte om de räknas. Sen är det ett par som jag inte läste föärdigt, men då skrev jag å andra sidan det på bloggen)

() Sagt att jag inte har läst en bok jag har läst.

(x) Sagt att jag har läst en bok, jag egentligen inte läst. (Tror faktiskt att det har hänt att jag trott att jag läst en bok och sedan kommit på att det har jag ju inte alls - gäller särskilt klassiker. Och då kan det ha hänt att jag sagt att jag läst fast inte har...)

(x) Tjänat något på min blogg (Inte just några pengar, men böcker och seminariekort till bokmässan har jag fått tack vare bloggen. Och en resa plus hotellnatt i Göteborg!)

() Har fått elaka kommentarer.

(x) Blivit stressad av att blogga. (Händer titt som tätt att jag känner att jag inte hinner med den på det sätt jag vill)

() Tänkt sluta blogga.

() Hållit det hemligt att jag har en blogg.

(x) Gjort saker IRL som jag inte hade fått göra utan bloggen. (Absolut - blivitbjuden på förlagsträffar, fått intervjua författare, träffa andra bokbloggare och vara bloggambassadör för bokmässan för att nämna några saker)

(x) Haft andra bloggar. (Jag hade en mer personlig blogg en kort stund, men kände rätt tidigt att jag inte ville hänga ut mitt privatliv och familj på nätet)

() Gjort min design på bloggen själv.

() Betalat för något till bloggen.

(x) Läst en speciell bok bara för bloggens skull. (Visst, det har varit recensionsexemplar som jag inte själv efterfrågat)

(x) Träffat en annan bokbloggare. (flera och det är himla roligt!)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...