header

header

onsdag 12 mars 2014

Planering pågår

Har nu suttit och lusläst programmet för Littfest som går av stapeln på torsdag och en plan börjar mejslas ut.

På torsdag tänker jag gå och lyssna på läsambassadören Johanna Lindbäck som håller i ett seminarium som heter Konsten att läsa, Therèse Söderlind som berättar om arbetet med sin bok Vägen mot Bålberget och ett seminarium med namnet Litteraturen och det muntliga berättandet i Västerbotten.

Fredagen bjuder på flera seminarier som jag vill gå på och vissa krockar såklart, dagen får visa exakt vilka det blir, men Oksanen ska jag definitivt lyssna på.

Lördagen ser ut som att jag kommer att hänga i en och samma lokal mest hela dagen. Det är också dagen som bjuder på de flesta kända namnen. Har absolut tänkt lyssna på Torgny Lindgren, Kerstin Ekman, Kristina Lugn, Nawal El Saadawi och Nanna Johansson. Oroar mig över mängden människor som kommer att vara där, har hört rykten om hur det var ifjol - att det var svårt att komma in på flera seminarier...

På lördag får jag sällskap, vi är flera i bokcirkeln Picket och Pocket som ska gå så det blir en extra rolig dag bara därför. På kvällen kommer vi (nog) också att ställa upp med ett lag och tävla i litteraturquiz.

För er som inte har möjlighet att gå på Littfesten så kan jag tipsa om att en stor del av Littfests seminarierfinns att tillgå på nätet, både under och efter festivalen.


2 kommentarer:

Josefin sa...

Der var många inringade punkter! Jag tror det kommer bli knökfullt, särskilt på lördagen. Är nog en smart plan att vara kvar i samma lokal så mycket man kan!

...med näsan i en bok... sa...

Att parkera sig i Idun på lördag morgon kan vara ett hett tips:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...