header

header

söndag 22 april 2012

Skön söndag

Äntligen har jag haft en riktig mysig och lugn söndag. Började dagen med gofrukost tillsammans med familjen. Gick sen över till mor & far tillsammans med sonen och vi tog en promenad i solskenet. Stövlar var nödvändiga tack vare all snö som kom igår och förvandlats till slask under morgonen... Efter en god lunch parkerade jag mig  i soffan och läste i flera timmar. Kommer inte ihåg senast jag hade lästid mitt på dagen. Underbart!

Jobbar på att läsa ut Stefan Tegenfalks Nirvanaprojektet så att jag får börja på en bra bok... Kommer med ett mer utförligt utlåtande imorgon...

3 kommentarer:

Zachan sa...

Hmm, det låter inte som att du är så förtjust i "Nirvanaprojektet"? "...så att jag får börja läsa på en bra bok..." Tråkigt att du inte gillar den. Jag läser ju inte deckare, men hade tänkt läsa de där böckerna. Men jag insåg för någon månad sedan att det inte kommer bli av. Om jag ska läsa en deckare så måste det vara en som jag blir extremt intresserad av, annars lär det inte hända.

...med näsan i en bok... sa...

Zachan - tycker hellre att du ska läsa något av Ann Rosman eller Kristina Ohlsson om du vill testa på deckargenren. Eller varför inte Ian Rankin eller Elisabeth George (några av deras tidigare)

Hundöra sa...

Henrik tyckte Nirvanaprojektet var ok, men inte så att han ville läsa fer böcker i serien :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...