header

header

onsdag 25 april 2012

Vänskap

För 20 år sedan så var jag utbytesstudent i USA, där lärde jag känna Sonny. Ett år efter att jag kom hem så åkte jag och hälsade på henne, året därpå kom hon till Sverige, efter det har vi haft brev/mail/facebook/skypekontakt. Direkt jag lärde känna Sonny så visste jag att jag fått en vänskap som skulle övervinna det mesta. Vi delar intresse i litteraturen och genom åren så har vi gett och lånat varandra en hel del böcker, böcker av alla de slag. Böcker har skickats fram och tillbaka över Atlanten genom åren.

Häromdagen när sonen skulle välja bok att läsa till nattningen så plockade han fram Den lilla sjöjungfrun som jag ju kom ihåg att jag en gång i tiden fått av Sonny. När jag öppnade boken och läste vad hon skrivit var det inte utan att jag blev lite tårögd. Så här står det:

Anna - there can be no gift more precious than literature - save friendship. We saw this movie together, I hope you will treasure this book and read it to your children.
Love and peace,
Sonny


Visst är det vackert! Sonny, this blogpost is for you and our friendship!

2 kommentarer:

Sonny sa...

I'm so glad that you got to read this to your son! I remember when we sang "Under the Sea" in chorus... "Up on the shore they work all day, out in the sun they slave away, while we're devotin' full time to floatin' under the sea!"

Kramar,
Sonny

Boktokig sa...

Det var det!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...