header

header

onsdag 16 februari 2011

Ghost House 2.0 - Arne Dahl

Idag, på väg hem från jobbet, lyssnade jag färdigt på Arne Dahls kortroman (1 h och 20 min) Ghost House 2.0 som är skriven speciellt för Bonnier Audio och enbart finns som ljudbok. Arne Dahl är en pseudonym, bakom den står författaren Jan Arnald och han läser sin egen bok. Kolla gärna in hans intressanta hemsida där ni bland annat hittar en text om hur pseudonymen Arne Dahl kom till, se här.

I Ghost House 2.0 möter vi Mikaela som får jobb som TV producent. Hon får i uppdrag att uppgradera en tidigare TV show som börjat få dåliga tittarsiffror. Ni vet den typen av program där människor filmas med mörkerkameror när de befinner sig i spökhus. För att sätta sig in i den tidigare producentens jobb kollar hon igenom gammalt arbetsmaterial och hittar där några rysliga klipp. När hon börjar undersöka mer upptäcker hon den ena konstigheten efter den andra...

Jag skulle vilja beskriva Ghost House 2.0 som en mysrysare, en "trevlig" spökhistoria. Den tilltalar mig och var perfekt i sitt format som ljudbok. Lite extra kul var det också att författaren själv läser boken. Rekommenderas!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...