header

header

onsdag 2 februari 2011

Skäms på mig!Har lite dåligt samvete över att fullkomligt ha försummat min blogg och mitt bloggläsande under så många dagar...även bokläsandet har tagit lite stryk de här dagarna, men nu hoppas jag på bättring.

Jag fortsätter i alla fall mitt läsande av Tre sekunder och lyssnande på Flyga drake, har även börjat nosa på systrarna Grebe och Träffs Någon sorts frid. Var nämligen på resande fot i helgen och när jag kom hem hittade jag inte Roslund & Hellströms bok, trodde jag hade glömt den hos någonstans. Ja, ni andra abibliofiler ( abibliofobi = "the morbid fear of running out of books to read", citat snott från Bokbabbel...) förstår väl min känsla av panik! Till saken hör ju att bokeländet, Tre sekunder alltså, är jäkligt spännande...

Nåja jag tog några djupa andetag och började läsa Någon sorts frid. Men igår när jag packade upp så hittade jag igen Roslund & Hellström, så nu är ordningen återställd och för er som inte läst den så dyker det snart upp en recension. Ja, ni som läst boken får så klart också läsa recensionen om ni vill:)

För övrigt tycks mitt byte Bokmärke & överraskning vara så populär. Än så länge bara en anmäld...Klicka på länken om ni missat vad jag pratar om.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...