header

header

onsdag 9 februari 2011

Sådan är jag


Hittade ett roligt personlighetstest hos Zachan och roade mig med att göra det. Ofta när jag har gjort sådana här tester så har jag tyckt att resultatet blivit konstigt, att jag inte kännt igen mig, men icke så med detta test. Tror att det ger en hyfsat bra bild av mig (särskilt det där med att jag har en enastående social kompetens, fniss) så därför delar jag med mig av resultatet här:)

Din personlighetstyp:


Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

2 kommentarer:

Zachan sa...

Så skönt att de tagit med hemmafru som yrke/karriär ;) Det är de nog ganska ensamma med.

Men ibland funderar jag nästan på om jag inte skulle bli det på heltid och slippa allt krångel med att skaffa jobb. Maken kan dra in pengarna och jag kan gå hemma hela dagarna ;) Ibland låter det frestande, men jag är bra sugen på att komma in i förlagsbranschen också...

...med näsan i en bok... sa...

Ha, ha, men man kanske kan se hemmafru som ett arbete, åtminstone om man ser på hur de hade det förr i tiden... men jag tycker du ska sikta på förlagsbranschen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...