header

header

fredag 8 juni 2012

I min hylla - A


Jag gillar att ta del av vad andra har för böcker i sina bokhyllor och läser därför ofta andra bloggares inlägg om just detta. Sedan lång tid tillbaka så cirkulerar det en utmaning i bokbloggosfären där man presenterar sin bokhylla utifrån bokstav. Vissa väljer att gå efter författarens namn andra efter titeln på boken. De flesta väljer ut att presentera två eller tre böcker varje inlägg, men jag tänkte vara mer generös än så och visa er hela kånkarongen.
Nu är det ju tyvärr så att jag har en kass kamera - hoppas att det snart blir bättring på det... Ni får stå ut med dåliga bilder i åtminstone detta inlägg. Jag kan räkna ihop att jag har 36 böcker av författare vars efteramn börjar på A och det finns några favoriter här!
Douglas Adams Liftarens guide till galaxen är en av dem, den har gett mig många skrattanfall och jag har högläst en hel del avsnitt ur den här samlingen av böcker för de som råkat befinna sig i min närhet då jag läst den.

John Ajvide Lindqvist tror jag att jag läst i stort sett allt av - en absolut favorit. Har även Mia Ajvides bok Mannen som föll i glömska, men den har jag inte hunnit läsa ännu. Jag är ju också ett stort fan av Isabel Allende och planerar en snar omläsning av Andarnas hus. När jag gick i gymnasiet läste jag - som så många andra - Jean M- Auels böcker om Ayla. Jag gillade dem då, ingen aning om vad jag skulle tycka om jag läste dem idag... 
                          

5 kommentarer:

Monika sa...

Liftarens guide till galaxen... jag glömmer aldrig när jag läste den. Jag låg och skrattade långt in på nätterna :)

...med näsan i en bok... sa...

Monika - underbart!

Hanneles bokparadis sa...

många gobitar

...med näsan i en bok... sa...

Visst är det Hannele!

Nilmas Bokhylla sa...

Vad kul att du också har börjat med denna :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...