header

header

onsdag 17 april 2019

Familjen Weird - Andrew Kaufman

Det här är en hyllvärmare som jag läste i somras. Tror jag köpte den på en bokrea någongång och ser att den är slutsåld så vill man ha tag på den får man leta på loppisar, bibblan eller antikvariat.

Handling (förlagets text):
Syskonen Weird har alltid varit lite konstiga, men ingen av dem har någonsin misstänkt att deras farmor uttalat en förbannelse över dem.
I det ögonblick då de föds, ger Annie Weirdvar och ett av sina barnbarn en specialkraft. Richard, den äldste, är aldrig i fara; Abbie har alltid hopp; Lucy är aldrig vilse och Kent kan vinna över vem som helst i ett slagsmål. Minstingen Angie, hon förlåter alla, omedlebart. Men allteftersom åren går visar sig dessa välsignelser vara det som förstör deras liv.
Nu ligger Annie för döden, och hon har en sista uppgift åt Angie: hon ska hitta sina utspridda syskon och samla dem i farmoderns sjukhusrum, så att hon i dödsögonblicket kan lyfta dessa välsignelse-förbannelser. Och Angie har bara två veckor på sig.

Omdöme:
Jag minns ärligt talat inte så mycket av den här boken. Jag minns mest känslan, att jag tyckte om den och att det var en fin bok om smärtsamma syskon- och familjerelationer. Även att den var lite småroligt och en lagom galen berättelse. En annorlunda slags feelgood.

Boken gavs ut av Printz Publishing

How hollow heart and full och Kajsa bokblogg har också skrivit om bokenInga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...