header

header

fredag 16 december 2011

Det kom ett grönt paket...

Har inte hunnit skriva om det underbara paketet som väntade på mig i brevlådan när jag i onsdags kom hem efter en 14 timmar lång och intensiv arbetsdag. Jag är ju med i En bok om dagens Julklappsbyte Large och paketet var en av postens gröna paket, storlek Large:) I paketet låg tre böcker; Hungerspelen av Suzanne Collins (få se om jag blir lika trollbunden som alla andra...), Player One av Douglas Coupland och Av kött och blod av John Harvey. Dessutom låg där ett fint anteckningsblock, en penna formad som ett rådjur, tre gulliga suddgummin (som min son direkt ville ha när han såg dem!), en chokladkaka och en påse Haribogodis. Med andra ord ett helt underbart paket!

Min hemliga bokvän hade också skcikat med ett fint kort med lite ledtrådar. Jag har klurat lite och tror att min hemliga bokvän är Matildas läshörna. Matilda, om du läser detta, har jag rätt?

Jag vill i alla fall passa på att tacka min hemliga bokvän för ett helt underbart paket, godisarna är redan uppätna, pennan och sudden provade, anteckningsboken vet jag vad jag ska ha till och böckerna ser jag framemot att läsa!

3 kommentarer:

Matilda sa...

Vilket fint paket! Hungerspelen är en väldigt bra bok.

Dock är det inte jag som har skickat det.

...med näsan i en bok... sa...

Oj, då måste jag fortsätta gissa! Hmm, vem kan det vara...

Anonym sa...

Vad kul att du gillade paketet!! :) Fortsätt nu att klura vidare på vem jag är..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...