header

header

fredag 30 december 2011

Det tar sig...

Lyssnade på radion igår, tror det var Tankesmedjan på P3. Där pratade de om att det tydligen är vanligt att män vill skapa sina egna små krypin som kallades för "man caves". En av programledarna ställde tre frågor som hon riktade till sina manliga lyssnare:
1. Är du gift eller har sambo?
2. Har ni barn tillsammans?
3. Är det din tjej som gör det mesta av hushållsarbetet och barnskötseln?
Sedan fortsatte hon och sa att om man svarat ja på alla tre frågor så skulle man se till att ens kvinna fick ett krypin innan man ordnade ett åt sig själv, hon skulle få en "woman cave".

Ni som brukar läsa den här bloggen vet att jag under några dagar har hållt på att ordna med min woman cave, mitt bibliotek. Jag känner mig nu så pass färdig att jag vågar lägga ut lite bilder. Det som saknas är gardiner, matta, ett skrivbord, en fåtölj och läslampa... Det är fortfarande lite rörigt och jag inser att jag kanske måste in med ytterligare en hylla... Men så här ser det ut nu (ber om ursäkt för dåliga bilder - längre fram ska jag fota lite bättre...):

4 kommentarer:

Josefin sa...

Mys! Och en katt till detta gör ju inte saken sämre.

Lingonhjärta sa...

Åh så fint!!! Och med katt också! Kan inte bli mysigare!

Hanneles bokparadis sa...

Wow! Grattis till fint eget bibliotek!

Evalinn sa...

Mysig woman cave! :-)

Pratade igår med en kompis om fenomenet (man-varianten alltså), men då det är hennes man som lagar all mat, och hon som oftast är i deras källare, kom vi just fram till att hon hade en woman cave!

Undrars när jag ska få min..?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...