header

header

torsdag 29 november 2012

Julklappstips

Köksalmanackan firar 80 år! Sedan 1933 har den kommit ut en gång per år och delat med sig av recept, praktiska tips och inspiration. Jag kommer ihåg att jag satt och bläddrade i köksalmanackan redan som liten och tittade på när mamma gjorde små anteckningar och skrev ner egna recept.

Köksalmanack 2013 är en extra fin utgåva, så himla fin, mysig, rolig, varierande och praktisk. Elin Ek har skrivit härlig nostalgikrönika och även delat med sig av supertanternas superrecept (som till exempel Dillkött, Fläskpannkaka och Grönsakssoppa).

I januari får vi tips om vad man kan göra av överbliven glögg eller om såsen blir för stark, Eva Holmberg har skrivit en artikel om thailändsk mat, det finns recept på hemlagad ketchup, tips till midsommarbuffén, julbordet, boken tar oss på besök till pepparkakans huvudstad och ger tips om den perfekta kombinationen av ost och vin.

Det här är en finfin julklapp! Den är rolig att sitta och bläddra i, innehåller en massa goda recept och kan användas som kalender. Allt i ett!

Boken ges ut av Bokförlaget Semic och kan köpas på Adlibris och Bokus

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...