header

header

söndag 22 juli 2012

En smakebit på Søndag


Den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten har en himla bra söndagstradition som jag brukar delta i. Nämeligen "En smakebit på Søndag" där man kan dela med sig smakprov från böcker man läser. Jag gillar att spana in vad andra bokbloggare läser just nu och läsa de utdrag och citat de valt att dela med sig.
De senaste veckorna så har jag börjat på en ny bok varje söndag, men inte den här veckan. Läsningen har gått trögt tack vare husvagnssemester och allsköns äventyr. Jag håller fortfarande på med En förgiftad man av Peter Robinson och dagens smakprov kommer från sid 250-251:
Hon gjorde det bekvämt för sig i en fåtölj och drog upp benen under sig igen. Det var fortfarande tidig kväll och en djup tystnad lägrade sig över Kilnsgate House. Den tryckte mot trumhinnorna som om jag haft hörselskydd på mig. Det enda ljud som hördes var det svaga susandet och knäppningarna i elden och rasslandet av löv på uteplatsens stenplattor på baksidan. 

12 kommentarer:

Monika sa...

Även om man inte kan tro det så finns det viktigare saker att göra än att läsa :)

aariho sa...

I dag er det bare tid for bok! Og her faller regnet og alt er kaldt og vått, så da er det godt å krype inn i et teppe og lese. Men det er også en dag for å minnes det som skjedde for ett år siden her i Norge. Ha en fin søndag!

Anette sa...

Så flott smakebit! Og bloggen din er likeså ;)

Beathe sa...

Tusen takk for smakebiten:-) Her blir det litt lesing og kos inne for ute er det skikkelig høst. I dag er det tid for å minnes det grusomme som skjedde her for et år siden. Ha en fin Søndag.

Julie sa...

Takk for smakebiten, og ha en fortsatt fin søndag. :)

Hanneles bokparadis sa...

fin smakbit

Gråbekka`s Blogger sa...

Takk for smakebiten:) Koser meg med å lese i dag jeg også, mens jeg imellom følger med på minnemarkeringen på TV:) Ønsker deg en fin søndag:)

Lotten sa...

Åh, Peter Robinson tillhör favoriterna!
Tack för smakbiten

...med näsan i en bok... sa...

Mina tankar går också till Norge idag och det som hände för ett år sedan. Dagen har varit mer som höst än sommar och jag har faktiskt fått en del läst idag, så snart kommer recensionen på Robinsonboken

Nilmas Bokhylla sa...

Jag är lite nyfiken på Robinson faktiskt! :D

Mari sa...

Jeg har hørt litt forskjellig om bøkene til Robinson, så jeg lurer veldig på hva jeg ville syntes om dem :) Tusen takk for smakebiten!

Håper du nyter ferien.

SigridfraEnget sa...

Spännande och malande...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...