header

header

tisdag 10 juli 2012

On the road

Ifjol köpte vi en husvagn. En gammal Fjällvagnen från 1979. Jag älskar den husvagnen och lite roligt var det när vi ifjol sommar ställde oss mittemellan två lyxåk på campingen. Det hände ofta att vi hade den minsta och äldsta vagnen, men kanske också den sötaste:)

Imorgon är det dags att bege sig ut på vägarna igen så kvällen ägnar jag åt förberedelser. Vi ska inte vara borta så länge, bara till på söndag den här gången, men det krävs lite litteratur och filmer/serier.

I bokväg plockar jag med mig Fallet med de försvunna böckerna av Ian Sansom (som jag läser nu), En förgiftad man av Peter Robinson och Andarnas hus av Isabel Allende. Om det kniper har jag ju alltid de här!

6 kommentarer:

Lotta sa...

Vilken gullig!! Tänk vad mycket kul vi hade i dina föräldrars husvagn i Hörnefors. Kommer du ihåg sommaren när Johan berättade Sagan om Ringen för oss?

Ha det så kul, kör försiktigt!

...med näsan i en bok... sa...

O ja, kommer ihåg det väldigt väl. Det var nog då kärleken till Sagan om ringen uppstod! Denna husvagn ser nästan likadan ut som min barndoms husvagn:) Kanske därför jag är så kär i den!

Lingonhjärta sa...

Men ååååååh! En sådan där hade vi när jag var liten. Är uppvuxen i husvagn (sommaruppvuxen alltså) och tycker att det är bästa sättet att se Sverige på. Grymt!!

Eli sa...

Åh vad kul! och vilken söt vagn! Vi kuskade också runt i husvagn på somrarna när jag var liten, minns att jag alltid brukade ha högar med böcker med mig :)

...med näsan i en bok... sa...

Lingonhjärta och Eli - visst är husvagnslivet underbart. Jag är så glad att kunna erbjuda min son det som jag fick under min uppväxt:) Och husvagnen är ju ett perfekt läsställe!

Linnea sa...

Åh, Andarnas hus är ju så himla bra! Hoppas att ni har haft en trevlig semester. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...