header

header

tisdag 25 september 2012

Bokmässepepp: Författarintervjuer

Snart är det dags för Bokmässan i Göteborg (om nu någon har missat det), på torsdag drar den igång. Jag sätter mig på nattåget imorgon och kommer fram i Göteborg vi lunchtid (snälla SJ - håll tiden...). Det ska bli så himla kul och jag är otroligt peppad. Detta blir första bokmässan för mig och att dessutom få åka dit i egenskap av bloggambassadör känns otroligt roligt. Dagarna till ära har bloggen dessutom en alldeles egen fotograf så jag tänker dela med mig av fina foton från mässan

Jag ser mest av allt framemot att uppleva atmosfären och mingla runt med en massa andra boknördar, besöka förlagens montrar och lyssnar på seminarier. På lördag ska vi bloggambassadörer har bokbloggarmingel mellan klockan 10 - 12 i rum R3, andra våningen. Så varmt välkomna dit!

Extra spännande är att jag har bokat in tre stycken författarintervjuer. Jag ska träffa och prata med Catharina Ingelman-Sundberg, Jenny Valentine och Anna-Sofia Winroth. Har lite idéer om vad jag ska fråga de och vad jag vil pratat med dem om men jag tar tacksamt emot förslag också. Finns det någon fråga som DU vill att jag ställer någon/alla av dessa författare? Lämna gärna i kommentarsfältet nedan.

Läs gärna mina recensioner av författarnas böcker genom att klicka på länkarna nedan:

Kaffe med rån - Catharina Ingelman-Sundberg
Tempelbranden - Catharina Ingelman-Sundberg
Förföljd - Catharina Ingelman-Sundberg
Trasig soppa - Jenny Valentine
Hitta Violet Park - Jenny Valentine
Myrstacken - Jenny Valentine
Gudarnas föda - den som dödar - Anna-Sofia WinrothLinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...